EG-PELLET-MINI -Suuuper!

Centralele pe peleti EKOGREN, modelul EG-PELLET-MINI 

au puteri de 16, 24, 35 si 45  kw. Centralele pe peleti EKOGREN EG-PELLET-MINI  sunt complet automatizate cu sistem automat de aprindere, stingere si modulare  a puterii cazanului intre  5-100 %,  in functie de cerinta energetica a cladirii incalzite, randamentul cazanului este unul foarte ridicat de peste 92,7%.
Arzatorul cu care este sunt dotate de serie aceste cazane este unul HYBRID,  produs de compania Pellas-X,    este unul de ultima generatie pentru arderea peletilor cu diametru de 6 si 8mm, arzator ce se poate monta pe partea stanga sau dreapta,in functie de nevoile fiecaruia si modul de montaj, amplasare a centralei in camera tehnica.Optional aceste cazane pot fi dotate cu arzatorul pentru peleti , rotativ PELLAS-REVO. Schimbatorul de caldura este amplasat deasupra camerei de ardere , executat din tevi verticale cu turbulatori pentru marirea eficientei cazanului, are mecanism de curatare manuala prin actionarea periodica a unei manete.Deflectorul separa camera de ardere cu peleti de camera de ardere unde se pot arde lemne,brichete,carbune,etc.

Rezervorul de peleti poate avea o capacitate de 300, 700 sau 1100 litri.Automatizare de ultima generatie Ecomax 850 sau Ecotouch,cu panou electronic color cu touchscreen.Modulul de internet Econet 300 , modulul Lambda Senzor si sistemul automat de curatare a schimbatorului de caldura, sunt optionale.Aceste cazane fac parte din clasa 5 conform EN 303-5 din 2012 ,  sunt certificate BAFA Germania si ECODESIGN.

Aalto

Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com