Setlans Biofuel Pellet

Cazanele pe peleti Setlans Biofuel-Pellet,  au puterile utile de 15, 20, 25 si 30 kw, sunt complet automatizate,  functioneaza pe peleti cu diametrul de  6-8 mm, sunt certificate clasa 5 si Ecodesign 2020.

Aceste cazane sunt echipate cu un arzător profesional , rezistent la temperaturi foarte ridicate  KIPI, de ultima generatie, rotativ cu sistem automat de  curatare prin rotirea camerei de ardere dar si cea de aerare, astfel incat se  previne blocarea acestora  datorita formarii zgurii , rezultand o functionare  la un randament foarte ridicat cu peleti cu diametrul de 6-8mm.

Centrala are un schimbator de caldura inovativ combinat, cu fumuri pe orizontala si verticala cu turbulatori ce sunt actionati periodic cu ajutorul unei manete, impreuna cu arzatorul rotativ  KIPI ROT-POWER si automatizarea Ekomax 920 TOUCH formeaza  o centrala performanta ce functioneaza la un randament foarte ridicat de peste 93,6%.

Cazanul Setlans BIOFUEL este o construcție excelentă și modernă.

  • Eficiență nominală ridicată
  • Curățarea mecanică a schimbătorului
  • Posibilitatea creșterii marimii buncărului+100 l
  • Regulator care suportă 3 pompe, încălzire centrală, apă caldă menajeră, pompă de circulație, suport  vana de amestec cu patru căi, program zilnic pentru încălzire centrală și pompă de apă caldă menajeră, ieșire controler cameră.

Controlerele EcoMAX 920 Touch  sunt dispozitive realizate în tehnologie avansată. Ele controlează procesul de ardere în cazanele și arzătoarele de peleți și alte cazane de biomasă.Optionale: Sonda Lambda cu modul Ecolambda, modul de internet Econet 300, termostate de ambient cu fir sau Wi-fi ,rezervor marit.

T8p


                                                                                                                                                                                                     

Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com