KONSTAL

Centrale pe pe leti si agropeleti KONSTAL SKAM P DUO PELLET cu arzatoare Eco-Palnik,panou touch

Cazane KONSTAL SKAM PELLET

Cazane tip SKAM-P Duo Pellet

Centralele pe peleti Konstal Skam P-DUO Pellet , cu puterile utile de 15,20,25,40kw, sunt de ultima generație, nu necesită întreținere permanenta fiind dotate in functie de optiunea fiecaruia,ori cu arzatorul cu sistem automat de curatare cu gratar mobil  modelul VIP , ori optional cu arzatorul cu sistem de curatare automata cu gratar in trepte de tip Unimax, sunt executate din oțel certificat de cazane, automatizare de serie de ultima generatie Plum cu panou electronic color cu touchscreen, optional se pot monta: un modul de internet Econet 300 pentru controlul de la distanta a cazanului,termostat dedicat Ecoster Touch,  sau orice termostat universal.

Tot optional exista varianta Kompakt , cu arzatorul si snecul ce se monteaza in partea laterala dreapta sau stanga a cazanului ,  in interiorul bunkerului de peleti.

Arzătoarele folosesc sisteme inovatoare:    

  • CCS – Sistem de ardere completă – cu sistem de distribuție a aerului și post ardere .
  • TCS – sistem de curățare completă – dispozitivul curăță sistematic în timpul functionarii și complet la sfârșitul ciclului de ardere.
  • ERS – Sistem Easy Review -Sistem ușor de revizuire – o modalitate ușoară de a controla starea grătarului  – ansamblul arzător mobil al versiunii VIP este scos pentru inspecție și curățare fără a deschide cazanul.
  • ASS – Sistemul de securitate automată – sistemul de siguranță pe calea alimentării cu combustibil – amortizorul automat de incendiu care nu necesită reglare – este o soluție inovatoare protejată în Oficiul de Brevete al Republicii Polone.
    Principalul avantaj este îmbunătățirea metodei de curățare automată a arzătorului.

Arzătoarele sunt echipate cu un ansamblu de grătar mobil, care, prin efectuarea de mișcări reciproce la intervale de timp programate, permit menținerea condițiilor de ardere nemodificate pe parcursul functionarii.

Acest lucru a permis o funcționare  fără întreținere a dispozitivului până la câteva luni, în funcție de calitatea combustibilului utilizat.

                               Date tehnice centrale pe peleti/lemne KONSTAL SKAM-P-DUO-PELLET

CELE MAI IMPORTANTE CARACTERISTICI ALE CAZANULUI

Eficiență termică 94%

Cazanul este echipat cu un grătar suplimentar mare

Poate fi instalat într-un sistem închis

Tabla otel de calitate cu  grosimea de 6 mm

Garanție  de 2 ani

Opțiunea de control Internet. PLUM modul ecoNet 300

COMBUSTIBILUL DE BAZĂ

agropelletPeleti

cereale boabecereale boabe

ÎNLOCUIREA COMBUSTIBILULUI

agropelletAgropellet

Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com