Blacksmith

Cazanul cu randament ridicat de peste 93%, ce functioneaza pe peleti si lemne BlackSmith, este un dispozitiv complet automat pentru arderea peletilor cu ajutorul unui arzător marca Pellasx , cu autocurățare cu un grătar mobil de tip M, sau rotativ de tip REVO, are puterile utile de 16 , 24 , 32 , 45 kw.Arzătorul este montat pe partea din fata a centralei! Schimbătorului de căldură al cazanului este conceput cu tuburi verticale cu turbulatori actionati periodic de o maneta, rezultand o eficiență mult mai mare comparativ cu schimbătoarele de căldură tradiționale. Cazanul are un corp compact din punct de vedere estetic și un rezervor de combustibil independent (standard cu un volum de 300 l, poate fi extins la 450, 600 sau 1200 l). Cazanele pe peleti Blacksmith pot fi dotate cu modul Ecolambda si Sonda Lambda, pot fi comandate de termostat de ambient X40 sau X80 TOUCH, modul de internet Econet 300 pentru controlul,monitorizarea functionarii cazanului de la distanta.

Cazan
 1. Arzător
 2. Alimentator de combustibil
 3. Rezervor de combustibil
 4. Grătar – deflector
 5. Turbulator
 6. Mecanism de curățare manuală
 7. Regulator

Arzător cu autocurățare cu grătar mobil

Arzătoarele de tip M sunt o combinație perfectă a binecunoscutului sistem X și Hybrid – un sistem de amestecare a combustibilului în camera de ardere și un grătar mobil, a cărei îmbinare permite extinderea funcționării fără întreținere a arzătorului și arderea peletilor de calitate inferioara.

Arzător rotativ cu autocurățare

Arzătoarele Revo sunt produse inovatoare pe piața mondială. Unicitatea lor constă în tehnologia modernă a camerei de ardere rotative. Pe lângă eficiența ridicată a combustiei de până la 99%, o așa-numită soluție unică se află la arzatoarele rotative ce asigură auto-curățarea continuă a cenușii generate în timpul arderii. În seria Revo, a fost implementat un sistem de aprindere rapidă. Este posibil să se utilizeze un combustibil precum pelete de calitate slabă, semințe și ovăz.

Mai multe informatii:

Alimentator de combustibil

Alimentatorul este conceput pentru transportul peletilor cu granulație de 6-8 mm, ovăz. Un șurub trece pe întreaga lungime a alimentatorului, care ridică peletele din rezervorul de combustibil și apoi alimentează ciclic arzătorul pe baza setării regulatorului. Proiectarea alimentatorului crește semnificativ posibilitățile de amplasare a cazanului și a rezervorului de combustibil în cameră, ceea ce rezolvă problema camerelor de cazan modernizate, unde este adesea necesar să se adapteze cazanul la cameră.

Specificație

 • Fabricat din oțel zincat – rezistent la coroziune;
 • Economie de energie – doar 25 W de energie consumată;
 • Ușor de transportat – alimentatorul este format din două sau trei părți, datorită cărora poate fi ușor pliat în timpul transportului;
 • Unghi de lucru de la 0 ° la 60 °;

Lungimea standard 2. Este posibil să extindeți lungimea alimentatorului pentru a se potrivi cu dimensiunea camerei dvs. de cazane sau a containerului pentru peleți până la 10 metri.

Buncăr pentru pelete

Buncărele au o parte reglabila și una mobila, care vă permite să reglați unghiul alimentatorului și să vă adaptați la spațiul existent. Acestea sunt echipate cu un capac superior și doi pereți despărțitori car. Durabilitate ridicată a materialului, rezistență la încărcare, etanșeitate structurală, alunecare mare în pâlnia de scurgere și curățare ușoară – acestea sunt avantajele rezervoarelor din oțel zincat. Rezistența la scântei permite amplasarea rezervorului aproape de cazan.

Dimensiuni rezervor:

Volum 300 l – standard cu cazan

Dimensiuni: 62,5 × 62,5 × 143 cm

Suprastructură de 150 l

Dimensiuni: 62,5 x 62,5 x 39,5 cm

Volum 600 l

Dimensiuni: 84,5 × 84,5 × 161,5 cm

Volum 1200 l

Dimensiuni: 113 x 113 x 183,5 cm

Grătar – deflector

Deflectorul ceramic servește la distribuirea uniformă a căldurii și, în același timp, este posibilă arderea masei de lemn pe el.

Turbulator

Turbulatorul este conceput pentru a aduce gazele de ardere în fluxul turbulent, ceea ce crește eficiența cazanului. Acestea sunt situate în canalele schimbătorului de căldură cu tuburi.

Mecanism de curățare manuală

Mecanism simplu cu manetă pentru curățarea schimbătorului cazanului – chiar și în timpul funcționării fără a fi nevoie să scoateți capacele.

Regulator

S.Control Touch sunt dispozitive moderne axate pe controlul procesului de ardere a peletilor în cazane și arzătoare. Controlerele folosesc propriul software bazat pe algoritmi unici .

Regulatoarele se caracterizează printr-o funcționare intuitivă și simplă. Meniul grafic disponibil permite configurarea rapidă a unui sistem extins de încălzire.

Dispozitivele pot fi configurate de la nivelul controlerului, cameră sau prin intermediul aplicațiilor internet disponibile pe computere și dispozitive mobile datorită modulului Net Control. (Modulul de internet Econet 300 nu face parte din echipamentul standard al cazanului)

controlul rețelei

Intrări și ieșiri:

 •  Termostat de siguranță STB
 • Termostat de cameră
 • Termostat pentru cazan
 • Senzor de temperatură gaze arse
 • Pompa de incalzire centrala
 • Senzor de temperatura exterioara
 • Pompa ACM împreună cu senzorul de temperatură
 • Supapă de amestec cu senzor de temperatură
 • Senzor de presiune pentru reglarea ventilatorului de evacuare.
Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com