PELLET-VEGAS

Centralele Stalmark, modelul PELLET VEGAS, au puteri de 11, 17, 22,27 KW , functioneaza in mod complet automat inca din faza de aprindere a peletilor, pana in faza de stingere si oprire a centralei, functionand cu puterea modulata automat prin activarea functiei ZPID,sau in modul standard 30-60-100%. Sunt executate din materiale de cea mai buna calitate, otel certificat cu grosimea de 6mm, fiind certificate energetic A+..Arzatorul este special conceput pentru o functionare fara supraveghere timp indelungat datorita sistemului brevetat de curatare automata mecanica  cu gratar mobil si razuitor, permitand eliminarea completa a cenusii sau zgurii formate in acesta.Acesta poate fi montat in fata sau lateral stanga sau dreapta. Automatizare performanta de ultima generatie, ST 978 fabricata de firma TECH din Polonia, cu functii multiple prin comandarea a 3 pompe de circulatie incalzire+1 pompa de apa calda menajera cu posibilitatea setarii cu , fara prioritate si functie de dezinfectie a boilerului de ACM, controlul vanei de amestec cu servomotor, control puffer cu 2 senzori de temperatura ce se vor monta sus/jos in puffer, modulare automata a puterii 30-60-100%, programare saptamanala  si posibilitatea coordonarii, monitorizarii de la distanta cu ajutorul modulului de internet ST 505 sau mai nou cu modulul de internet ce se conecteaza fara fir cu routerul utilizatorului WI-FI ST 5060.

Schimbatorul de caldura a fost gandit si realizat de proiectantii fabricii Stalmark pentru a se realiza o eficienta si captare maxima datorita drumurilor de fum care iese pe cosul de fum  la temperaturi de pana la 120 C.

Centralele PELLET-VEGAS pot functiona si cu alimentare manuala a diversilor combustibili precum lemne,brichete,etc. pe grile din fonta special destinate acestui lucru.

Rezervorul de peleti poate fi comandat sa fie pe partea dreapta sau stanga in functie de necesitatile fiecaruia, capacitate de 300 litri.Atasez mai jos datele tehnice:

—-Date tehnice cazane PELLAT VEGAS

Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com