Cazane Twin-Agro

Twin Agro 24, 32kW

MODELE [kW] 24 32

 

Twin Agro – primul cazan din Polonia destinat arderii peletilor de paie! De asemenea se pot arde peleti de lemn din clasele: A1, A2, B; agropelet și lemn.

Controllerul Platinum Bio Slim reglează ușor și inteligent doza de combustibil și aer. A fost creat pentru a lucra cu cazane care ard peletii, ovăz și lemne.

Controller Kostrzewa - Platinum Bio Slim

Inima cazanului este controlerul cazanului . Un circuit electronic specializat care este responsabil nu numai pentru a menține o temperatură constantă a cazanului prin dozarea corespunzătoare a combustibilului și a aerului, dar , de asemenea , controlul funcționării întregului sistem de încălzire clădire .

 

Prima modulație automată a arzătorului în Polonia, bazată pe tehnologia Fuzzy Logic din a doua generație – reducerea cantității de combustibil ars cu aproximativ 20% și reducerea consumului de energie electrică.

 

Adaptat pentru a controla:

• alimentarea cu carburant a rezervorului
• automat de alimentare ejector de cenușă
• Alimentator arzător
• ventilator
• Controlul rezistentei de aprindere
• Pompă CO
• pompă de apă caldă
• vana de amestec cu servomotor

-cooperarea cu  modul de INTERNET – permite accesul de la distanță la informații actuale despre sistemul de încălzire și de a schimba parametrii !

Pe cazanul Twin Agro este montat arzătorul Agromatic, ce este utilizat pentru arderea peletilor clasele : A1, A2, B și peleti din paie și agropeleti (semințe, floarea-soarelui, paie, coji de nuci).

Dispozitivul permite arderea eficientă a acestor combustibili în cazane de uz casnic cu putere de încălzire scăzută. Până în prezent, agropeletul a fost utilizat doar în cazul sistemelor de încălzire cu putere ridicată, printre altele în cazanele pentru încălzirea imobilelor de locuit.

Controlul lucrului a fost simplificat maxim pentru a asigura cel mai înalt grad de confort în utilizare.

 

Pentru protecția mediului și a portofoliului dvs., am creat funcția Fuzzy Logic din a doua generație, care se potrivește exact puterii cu cererea de căldură a clădirii.

În combinație cu o reglare automată precisă a aerului, utilizând o sondă lambda în bandă largă, am economisit 40% din combustibilul consumat (opțional).

 

 

Făcătoare Arzător agromatic

 https://www.youtube.com/watch?v=p3bCn1sHknI&feature=youtu.be
Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com