Cazane peleti KONSTAL Skam-Duo-Pellet

 

Cazanele pe peleti  Skam -P DUO-Pellet au puterile utile de 15, 20,25, 40kw,  sunt echipate cu un arzator de ultima generatie executat din otel inox ce nu necesită întreținere permanenta, dotat cu un sistem complet de auto-curățare cu ajutorul unui grătar mobil ce se deplaseaza pe orizontala pentru eliminarea zgurii din arzator, faza de curatare efectuandu-se la aprindere, stingere dar si-n timpul functionarii cazanului, Arzatorul marca Eco-Palnik VIP, montat pe aceste cazane este destinat arderii peleților industriali și agro-peletilor.Automatizarea cazanelor Konstal Skam-Pellet este de ultima generatie cu panou electronic color cu touchscreen.Optional aceste cazane pot fi dotate cu Sonda Lambda si modul –Ecolambda, modul de internet Econet 300 pentru monitorizarea de la distanta a cazanului.
Arzatorul utilizează sisteme inovatoare:

  • CCS – Sistem de ardere complet  – sistem de distribuție a gazelor și a aerului de combustie.
  • TCS – Sistem de curățare totală  – arzatorul este curățat în mod regulat în timpul funcționării și complet la sfârșitul ciclului de ardere.
  • ERS – Easy sistem de revizuire – revizuirea sistemului  – o modalitate ușoară de a controla starea arzatorului dar si a intregului sistem – un arzător cu grătar mobil, versiunea VIP . Grătarul este plasat într-un sertar special conceput – solutie protejata de Oficiul pentru Brevete polonez.
  • ASS – Sistem de securitate automată – un sistem de alimentare cu combustibil de siguranță  –  tiraj nu necesită reglare – o soluție inovatoare protejată de Oficiul pentru Brevete polonez.

Principalul avantaj al unei metode îmbunătățite pentru curățarea automată a arzătorului.

Arzatoarele VIP sunt echipate cu  grătar mobil care fac mișcări înainte și înapoi într – un interval de timp programat, vă permite să păstrați condiții de ardere invariabile pe parcursul întregii operațiuni.
Acest lucru a permis pentru dispozitive practice ce nu necesită întreținere , chiar ajunge la câteva luni, în funcție de calitatea combustibilului utilizat.

Arzătorul permite să ardă toate tipurile de biomasă în vrac și  granulate , indiferent de calitatea acesteia, inclusiv peleti industriali .

Cele mai importante avantaje ale cazanelor Skam-P DUO Peleți

– cameră mare de ardere cu posibilitatea ardererii a combustibililor alternativi (lemn, cărbune, brichete)
– placă de fier tip grila pentru combustibili alternativi
-rezervor mare de peleți
-schimbător de caldura fabricat din oțel de 6mm
-garanție de 5 ani pe corpul cazanului(numai daca se respecta schita de montaj data de producator prin montarea vanei de amestec cu 3-4 cai cu servomotor) , echipamente 2 ani.

CE COMBUSTIBILI SE POT ARDE CU ACEST  CAZAN?

COMBUSTIBILI DE BAZĂ

peleteagropelletboabe de cereale

          peleti                            agropellet                       cereale diverse

COMBUSTIBIL NECONVENȚIONAL

cărbunelemn

         carbune                               lemne

—   Date tehnice centrale peleti KONSTAL

 

 

 

 

 

Pentru catalogul de preturi actualizat va rugam sa ne contactati.
Pentru a descarca fisierele tehnice faceti click dreapta apoi Save Link as...
* Informatia plasata pe acest site, nu constituie oferta comerciala in sensul Codului Civil.
Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com