MAGIKAL Italia

Centrale peleti Opera

OPERA 28


Arzator cu autocurățare

Arzator brevetat cu autocurățare care garantează întotdeauna o combustie optimă și ecologică, garantând emisii reduse. 
Autocurățarea este gestionată de un sistem de control electronic care elimină total întreținerea arzătorului, garantând confort maxim utilizatorului final.

Curățare automată

Curățarea automată a schimbătorului de caldura, pentru a garanta o eficiență constantă în timp. 
Curățarea este gestionată de un sistem electronic de control care elimină total întreținerea de către utilizatorul final.

Compactor
cenusa
Elimina automat cenușa de ardere într-o cutie de cenușă dedicată. 
Acest sistem garantează întreținerea minimă a utilizatorului pentru un confort total, pentru a putea goli cenușa de ardere de câteva ori în timpul sezonului de iarnă.

Arderea ermetică

Sistemul de ardere ermetică garantează admisia aerului de ardere direct din exteriorul casei, protejând astfel echilibrul mediului casnic, deoarece nu se introduce aer rece în casă de la prizele de aer comune. 
Compatibil cu locuințele de înaltă energie.

Wifi

Controlul aplicației Wi-Fi: 4Heat este aplicația noastră pentru a gestiona arderea produsului prin smartphone. 
O aplicație pentru iOS și Android care poate înlocui dispozitivele UI fizice.

Afișaj Multi-Touch

Afișajul inovator Magikal, care este echipat cu un panou touchscreen color , cu grafică elegantă și animații fluide. 
Prin grafica intuitivă și detaliată, afișajul poate arăta funcționarea sistemelor hidraulice, a motoarelor și a ventilatoarelor.

Alarma de pelete

În interiorul rezervorului există un senzor de nivel de peleti, care semnalează lipsa de combustibil prin afișajul produsului. 
Acest sistem elimină posibilitatea lipsei aprinderilor din cauza lipsei de pelete.

Izolatie

Corpul cazanului este izolat cu izolație termică ridicată pentru a reduce risipa de căldură din mediu. 
 

Pornire rapidă

Rezistența ceramica-cuart, permite pornirea instantanee a arderii, evitând în totalitate arderile. 
În plus, această rezistență nu este afectată de umiditatea combustibilului, garantând un consum mai mic și o fiabilitate mai mare.

K sonda de temperatura

Sistem cu sondă de temperatură de tip K, această sondă este amplasată în interiorul camerei de ardere pentru a garanta controlul imediat și reactivitatea combustiei, garantând un consum redus de energie.
 

Protecția cu zinc

Snecul de alimentare a peletilor este protejat cu o galvanizare anticorozivă care protejează sarcina de încărcare în timp de uzură și de umiditatea combustibilului.

Dezghețare

Datorită acestei funcții garantăm imposibilitatea înghețării apei din conductele circuitului primar. 
Când unitatea de control detectează temperatura apei egală cu 5 ° C, începe să circule apa prin pompă pentru a nu permite înghețarea acesteia.

Ieșirea superioară a fumului

Dispunere pentru evacuarea superioară a fumului. 
(În cazul în care nu există specificații în faza de comandă, cazanul este furnizat cu această configurație)

Ieșire de fum din spate

Predispoziție pentru ieșirea din spate a fumului.


Termosemineu Garda

Termosemineele pe peleti Magikal Garda sunt complet automate deoarece

au sistem semiautomat de curatare a schimbatorului de caldura cu maneta si sistem automat de curatare a arzatorului rotativ de tip cilindru cu senzor K, au puterile de 18, 21 si 28kw. Pot avea in functie de dorinta fiecaruia culori diferite: rosu, maro, negru si alb.Sistem hidraulic de incalzire integrat, optional poate avea kit pentru producere ACM.Tot optional aceste termoseminee pe peleti pot avea modul de internet, pentru comanda de la distanta utilizand aplicatia 4HEAT.

Centralele murale Hevo

Centralele pe peleti Hevo, au puteri de 14kw, 18kw si 21kw, sunt

singurele centrale murale din lume ce pot fi montate pe perete, sunt certificate clasa 5 conform EN 303-5 si Ecodesign 2022! Aceste centrale pe peleti se pot monta aproape in orice tip de spatiu, cu atat mai mult in spatii inguste, unde nu exista posibilitatea montarii unei centrale normale pe pellet. Rezervorul propriu are capacitatea de 20kg, dar cu un sistem suplimentar pneumatic-optional, se poate alimenta dintr-un rezervor cu o capacitate de 65kg ce se poate monta in partea de jos a camerei, dar nu mai mult de 6 ml fata de centrala . Centralele pe peleti Magikal Hevo au de serie un arzator cu sistem automat mecanic de curatare, rotativ de tip cilindru ce permite curatarea aproape perfecta a arzatorului de zgura si cenusa.In arzator este montata o sonda de temperatura K ce monitorizeaza in permanenta arderea, reultand o ardere curata la un randament foarte ridicat.Elementele hidraulice constand din pompa de circulatie, vas de expansiune, supapa de siguranta sunt incluse. Automatizare de ultima generatie de la Tiemme, cu panou electronic color cu touchscreen.

Clip prezentare centrale murale peleti Hevo

Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com