HKS-LAZAR

Interfire 11 Condens -Cazane pe peleti din otel inoxidabil

 

Tehnica de utilizare a căldurii de condensare utilizează nu numai căldura generată în timpul arderii ca temperatură măsurabilă a gazelor combustibile, ci și conținutul de vapori de apă al gazelor combustibile. Cazanele pe peleti in  condensare InterFire pot elimina aproape toată căldura conținută în gazele de eșapament și le pot transforma suplimentar în căldură și pot folosi căldura intr-un mod foarte eficient.

Condensare eficienta

 Datorita temperaturilor  joase a gazelor de ardere pe cosul de fum, rezulta performanțe excelente de ardere datorită Sondei Lambda și tehnologiei de condensare, ceea ce face ca randamentul cazanului InterFire sa poata atinge 104,4%.

O gamă largă de temperaturi pe tur (28-85 ° C. C)

Schimbătorul de căldură din oțel  inoxidabil , construit HCC (Heat-Cold- Casette) permite cazanului să funcționeze la temperaturi foarte scăzute , începând de la 28 o C. Cu acest cazan InterFire ideal pentru construcții noi și utilizarea sistemelor de încălzire la temperaturi scăzute, cum ar fi încălzirea in pardoseala.

-Instalare simpla

Cazanele in condensatie Interfire nu necesita protectie pe retur impotriva condensului, de aceea instalarea este una mai simpla decat cazanele pe combustibil solid.

Curatare automata mecanica arzator executat din otel inox, prin deschiderea trapei ce este actionata de un actuator

 

-Design compact

Dimensiuni reduse, de aceea nu ocupa mult spatiu in camera tehnica.

 

-Panou electronic color cu touchscreen

Intuitiv, usor de utilizat.

 

-Otel inoxidabil

Materiale de calitate de top pentru garantarea functionarii cazanului pe o p[erioada lunga de timp, garantand o durata lunga de viata.

 

-Curatare automata

Sistem automat de curatare arzator de serie si schimbator de caldura (otional)..

 

SmartFire 11

    Cazane SmartFire 11 –  complet automatizate pe peleti

Noile model de cazane  pe peleti- Smartop-pltFire 11 cu puterea utila de 10,2kw  sunt compacte,au un design surprinzator de placut,sunt destinate montarii in spatii inguste, aceste cazane functioneaza la un  randament foarte ridicat de peste 92,1%,  au sistem automat de aprindere a peletilor, sistem automat de curatare a arzatorului care este executat din otel inox cu grosimea de 8mm si sistem automat de curatare a schimbatorului de caldura, panou electronic de ultima generatie color touchscreen cu automatizare EcoTouch 810P , din care se pot comanda 2 circuite de incalzire (optional+2 circuite numai cu modulele suplimentare B sau C) si un circuit de apa calda menajera.Puterea cazanului este modulata electronic 10-10
0% in functie de cerinta de putere a casei,cladirii unde se va monta .Acest cazan are toate protectiile necesare functionarii la parametrii si randament maxim in deplina siguranta,inclusiv valva stelara ca protectie suplimentara impotriva flacarii inverse.Kitul hidraulic de protectie anticondens este de serie montat la acest cazan!  Rezervorul de peleti are capacitatea de 130 litri,iar in curand vor apare modele cu rezervorul de 150/240/470litri..Cazanele SmartFire 11 sunt certificate BAFA si TUV Germania si fac parte din clasa 5 conform EN 303-5/2012. Optional aceste cazane pot avea Sonda Lambda,  sistem automat pneumatic (vacuum)de alimentare a rezervorului cazanului dintr-un rezervor de mare capacitate executat din OSB sau textil Supersilo , modul de internet ECONET 300 si mai nou sistem automat de eliminare a cenusii intr-un container extern.

 

-Curățare automata  a arzătorului si schimbatorului de caldura

 

-Design compact

Dimensiunile reduse fac ca acest  cazan sa fie potrivit pentru camera tehnica!

 

-Kit hidraulic

Cazanul este echipat cu un kit hidraulic de serie,astfel instalarea sa este rapidă !

 

-Afișaj electronic color touchscreen

Intuitiv, clar și ușor de utilizat….

 

-Arzator executat  din Oțel Inoxidabil

 

-Curatare automata

Curățarea automată a schimbătorului de căldură  îmbunătățește semnificativ confortul și mareste  eficiența cazanului.

 

–   Valva stelara de siguranța

Protejează cazanul impotriva flacarii inverse si producerea  incendiilor.

 

-BAFA

 Cazane pe peleți certificate  BAFA Germania care pun accentul pe calitate și emisisii foarte  reduse.

 

-Clasa 5

Toate cazanele noastre sunt testate de un institut independent care deține notificarea UE, astfel încât rezultatele sunt fiabile și recunoscute la nivel mondial.

 

-Sondă Lamba (opțional)

 

-Internet (opțional)

EcoNET300 -modul de comunicare avansată ce permite operarea de la distanță a cazanului, service, vizualizarea istoricului de functionare ,modificarea parametrilor cu posibilitatea transmiterii de e-mail-uri utilizatorului  cu posibele alarme.

 

-Regulament vreme cu sonda externa de temperatura

Regulatorul cu touchscreen controlează atat cazanul cat si accesoriile din camera tehnica cum ar fi: pompele, a vanele de amestec cu servomotor și boilerul de apa calda menajera. Acest lucru asigură că toate dispozitivele sunt integrate, iar automatizarea  ajustează în mod optim parametrii .


 

-Vacuum

Transportul pneumatic a peletilor  de la un rezervor de  mare capacitate  (optional).


-Secțiune cazan:

 

Parametrii tehnici

Model SF11 / 165L
Putere: kW 10.2
Gama de putere termica: kW 3.0 ÷ 10.2
Eficiența: Granule pelete Q = 18 MJ / kg % 91,1

Dimensiuni de gabarit

Model SF11 / 165L
Înălțime: mm 1660
Lățime: mm 535
Adâncime: mm 810

Dimensiuni detaliate

Model SF11
Și mm 535
B mm 700
C mm 290
D mm 115
E mm 101

————Pliant Smartfire 11—————————–


SmartFire 69/81

            SmartFire 69kw , 81 kw

Cazanele pe peleti Hks Lazar, modelul Smartfire cu puterile utile de 69 si 81 kw sunt compacte,  certificate clasa 5 conform  EN 303-5 DIN 2012, Ecodesign 2020 si Bafa   Germania, executate din materiale de cea mai buna calitate, arzatorul din otel inoxidabil are sistem automat mecanic de curatare, schimbatorul de caldura este vertical cu tuburi de fumuri ce au turbulatori ce sunt actionati in mod automat in vederea curatarii acestora si mentinerii schimbatorului cat mai curat, rezultand un randament real de peste 93%,protectie impotriva flacarii inverse si incendierea cazanului cu ajutorul valvei stelare.Rezervorul de peleti are capacitatea de 300 litri.

Automatizarea de ultima generatie Ekomax , cu panou electronic color cu touchscreen ce permite comandarea a doua pompe de circulatie incalzire si doua vane de amestec cu 3,4 cai cu servomotor, pompa circulatie pentru puffer, sau circuit suplimentar de incalzire, pompa de circulatie apa calda menajera,automatizare pentru puffer inclusa doar prin montarea a doi senzori de temperatura ce se introduc in puffer sus/jos.

Modulul de internet EcoNET300- este optional, modul de comunicare avansată ce  permite controlul de la distanță a cazanului, service,  vizualizarea grafica a  istoricului functionarii cazanului si posibilitatea modificării parametrilor și a trimite un e-mail cu posibile alarme.

Sondă Lamba si modul Ecolambda (opțional)

Logaritm inteligent reglează centrala la parametrii de mediu actuali, menținând în mod constant cea mai mare eficiență posibilă a cazanului.

Vacupellet*

Transportul pneumatic de peleti de la un rezervor mai mare. Soluție  de rezolvare disponibila ca opțiune.Parametrii  tehnici

Model SF69 SF81
Putere: kW 69 81
Gama de putere termica: kW 20,7 ÷ 69,0 24,3 ÷ 81
Eficiența:
Granule pelete Q = 18 MJ / kg
% 92,5 91,5

Dimensiuni de gabarit

Model SF69 SF81
Înălțime: mm 1980 1980
Lățime: mm 1300 1300
Adâncime: mm 1560 1560

Dimensiuni detaliate

Model SF69 / 81
Și mm 700
B mm 600
C mm 1980
D mm 1300
E mm 1900
F mm 1560
G mm 1555
H mm 1390
ȘI mm 525


SmartFire 11/15/22/31/41

sf22SmartFire 11/15/22/31/41 KW

       = Catalog HKS LAZAR-RO  =

NOU:  Catalog HKS LAZAR 2018 EN

 Cazanele  pe peleți SmartFire Lazar au un design foarte placut, modern, de ultima generatie, datorita performantelor foarte ridicate si emisiilor reduse , fac parte din clasa 5 (cea mai mare), conform noilor norme EN 303-5 din 2012, sunt certificate TUV Rheinland , BAFA Germania si Ecodesign.Cazanele pe peleti  SmartFire au o gama de  puteri utile de: 11, 15, 22, 31 si 41kw si functioneaza la un randament foarte ridicat de peste 92,8% cu modularea puterii in automat 20-100%.  Cazanele pe peleti  SmartFire Lazar au două elemente principale: corpul cazanului si  sistemul de alimentare cu combustibil.

Cazanul  este compus dintr un colector, un schimbător de căldură din oțel inoxidabil, camera de ardere și camera de  colectare a  cenușii. În interiorul schimbătorului de căldură sunt tevi verticale și deflectorul. Schimbatorul de caldura este echipat cu sistem de curățare manuală prin actionarea unei manete (sau optional sistem de curatare automata). Arzatorul este unul foarte performant,de ultima generatie,  echipat cu un sistem automat de curățare cu gratar mobil actionat de un actuator BELIMO, este executat din tabla de  otel inox,cu grosimea de 8mm. Combustibil  este livrat prin gravitație din partea de sus cu un snec de alimentare oblic. Direct sub camera de ardere se afla  camera unde se colecteaza cenusa.Rezervorul de peleti,in functie de optiunea fiecaruia, poate avea capacitatea de 150l, 240l sau 400 litri.

A doua componentă majoră a cazanului pe peleti SmartFire este sistemul de alimentare cu peleti. Acesta este o parte integrată a carcasei exterioare a cazanului. Se compune din: rezervorul de combustibil , alimentatorul cu snec  si reductor. Combustibilul cade din buncăr la alimentatorul tip melc. Acesta, la rândul său, transportă combustibilul la arzător în camera de ardere.Cazanele pe peleti Lazar SmartFire au protectie impotriva flacarii inverse si incendierea cazanului cu ajutorul unei  valve stelare. Pe peretele frontal al cazanului SmartFire există două grile deschise. În partea stângă este o usa de mascare si  inspecție ce permite accesul la camera de ardere și  cenusar.  Cazanele Smartfire sunt dotate de serie cu panoul electronic color  touchscreen Ecotouch 810P,optional  pot avea Sonda Lambda, modul de internet ECONET 300 si regulator de camera EcosterTouch. Carcasa exterioară și corpul cazanului sunt izolate cu vata minerala, care protejeaza cazanul  de pierderile  de căldură dîn timpul funcționării.Carcasa cazanului este realizata din plăci de oțel acoperite cu un strat durabil  de pulbere.Mai nou,meniu in limba romana!

SmartFire 22/41 - automatyczny kocioł co na pellet

       Modul internet(optional)                 Arzator din inox                             Valva stelara                         Panou touchscreen

     Curatare automata(optional)                      BAFA                                   Clasa 5                              Sondă Lamba (opțional)

-Regulament Vreme

Automatizarea cazanului controlează cazanul dar și intreg sistemul de incalzire cu pompe,vane de amestec cu servomotor si de ACM.Se predispune montarea unei sonde externe de temperatura.


-VACUUM

Transport pneumatic de peleti de la un rezervor de mare capacitate. Soluție disponibila ca opțiune!


-Secțiune cazan:

SmartFire 22/41 - boiler profile

Parametrii termici – SF15 

Model SF15 / 150L SF15 / 240L SF15 / 470L
Putere: kW 15 15 15
Gama de putere termica: kW 4.5 ÷ 15 4.5 ÷ 15 4.5 ÷ 15
Eficiența: Granule pelete Q = 18 MJ / kg % 92,8 92,8 92,8

Parametrii termici – SF22 

Model SF22 / 150L SF22 / 240L SF22 / 470L
Putere: kW 22 22 22
Gama de putere termica: kW 6.6 ÷ 22 6.6 ÷ 22 6.6 ÷ 22
Eficiența: Granule pelete Q = 18 MJ / kg % 92,2 92,2 92,2

Parametrii termici – SF41 

Model SF41 / 150L SF41 / 240L SF41 / 470L
Putere: kW 41 41 41
Gama de putere termica: kW 12.3 ÷ 41 12.3 ÷ 41 12.3 ÷ 41
Eficiența: Granule pelete Q = 18 MJ / kg % 92 92 92

Dimensiuni de gabarit SF15

Model SF15 / 150L SF15 / 240L SF15 / 470L
Înălțime: mm 1480 1480 1480
Lățime: mm 860 1040 1320
Adâncime: mm 740 740 835

Dimensiuni de gabarit SF22

Model SF22 / 150L SF22 / 240L SF22 / 470L
Înălțime: mm 1480 1480 1480
Lățime: mm 960 1040 1320
Adâncime: mm 740 740 835

Dimensiuni de gabarit SF41

Model SF41 / 150L SF41 / 240L SF41 / 470L
Înălțime: mm 1480 1480 1480
Lățime: mm 1090 1270 1550
Adâncime: mm 800 800 835

Dimensiuni detaliate

Model SF21 / 150L SF21 / 240L SF21 / 470L SF41 / 150L SF41 / 240L SF41 / 470L
Și mm 420 600 880 420 600 880
B mm 440 440 440 570 570 570
C mm 580 580 790 580 580 790
D mm 580 580 580 710 710 710
E mm 265 265 265 390 390 390
F mm 405 405 405 380 380 380
G mm 135 135 135 175 175 175
H mm 275 275 275 220 220 220
ȘI mm 120 120 120 160 160 160

=== Catalog HKS LAZAR-RO  ===

Contact

SC GAMMA-TOTAL INSTAL SRL
Str. B-dul Mihai Eminescu, 163 B
Telefon:
0732 127 875
Email:
office@gammatotalinstal.ro
liviuciubotariu@yahoo.com